Waarom - Wereldwinkel Grou

Grou
Ga naar de inhoud

Waarom

Vrijwilligers

Meer dan 30 jaar wereldwinkel Grou!

Uit eigen ervaring kunnen we u vertellen wat een enorme voldoening we halen uit het realiseren van eerlijke handel in Grou. En wat betekent dat eigenlijk: met een groep van dertig vrijwilligers een Fairtrade Cadeauwinkel runnen?

Mooie artikelen uitzoeken bij meer dan 20 leveranciers; alle dagen de deur openen van de winkel en tevreden klanten de deur uit zien lopen; bijzondere verhalen vertellen over de artikelen en de mensen die ze maken; telkens met een frisse etalage de aandacht van de voorbijgangers trekken.

Een deel van ons doet dit al jaren. Maar er zijn steeds nieuwe vrijwilligers nodig om te blijven draaien. Nieuwe mensen zorgen daarnaast voor extra energie voor nieuwe acties en activiteiten. Zoals promotie via social media en bijdragen aan het levendig houden van ons dorpscentrum.

Vind u ook dat Grou een Fairtrade cadeauwinkel verdiend?

Kent u mensen die wellicht onze vrijwilligersgroep kunnen versterken of weet u een gelegenheid waar we ons verhaal kunnen vertellen? Geef uw tips dan even door aan onze vrijwilligers in de winkel of op info@wereldwinkelgrou.nl.

Bij Wereldwinkel Grou willen we via de verkoop van eerlijk handwerk mensen uit ontwikkelingslanden een kans op zelfstandige ontwikkeling bieden.
© 2012 - 2017 Studio Greft
Terug naar de inhoud