klusjesman - Wereldwinkel Grou

Grou
Ga naar de inhoud

klusjesman

Vacatures
klusjes- man of vrouw

Welke handige duizendpoot wordt onze reddende engel?

Wereldwinkel Grou zet zich middels Fairtrade in voor boeren en producenten in ontwikkelingslanden. Om deze mensen een zo hoog mogelijke omzet te laten maken, zetten wij ons erg in om onze winkel zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Zo zijn we naar een groter pand verhuisd en zijn we nu bezig om de inrichting van onze winkel aan te laten sluiten bij de landelijke formule van alle Wereldwinkels.
Naast het aanschaffen van nieuwe wandrekken en een nieuwe vloer, hebben we echter ook de nodige klussen liggen die we graag gedaan willen zien. Deze klussen zijn te klein om uit te besteden, maar we hebben binnen ons vrijwilligersbestand niet iemand die de handigheid hiervoor heeft. Te denken valt hierbij aan het op maat maken van een houten wijnrek, het vertimmeren van de kassa-hoek en het maken van een CV-ombouw.

We zijn daarom per direct op zoek naar een:

enthousiaste klusser m/v

die met plezier helpt bij het timmerwerk dat komt kijken bij het veranderen van de winkel.

Het merendeel van de klussen zal moeten gebeuren tijdens de herinrichting van de winkel. Deze herinrichting staat gepland voor februari & maart 2013. In deze twee maanden zal je de meeste tijd kwijt zijn aan het werk. In de voorgaande maanden kun je echter al diverse  voorbereidingswerkzaamheden  doen.

Lijkt het je leuk, heb je interesse, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


informatie en aanmelding

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lenie Braks, bestuurslid en winkelcoördinator.
Telefoon: 0566 - 62 18 94.
Jezelf aanmelden voor een baan bij de wereldwinkel kan door het invullen van het
sollicitatie formulier ».

© 2012 - 2017 Studio Greft
Terug naar de inhoud